Ania Z

Ania Z

Białystok, Poland / _enjoy the little things_
Ania Z
Więcej pomysłów od użytkownika Ania
Gio Ponti 1953 D.153.1 chair now by Molten & C.Dada @ Parco dei Principe Hotel Sorrento Italy

Gio Ponti 1953 D.153.1 chair now by Molten & C.Dada @ Parco dei Principe Hotel Sorrento Italy

Erwin Heerich - Tadeusz-Pavillon (1993) and Turm building (1989) at the Insel Hombroich Foundation

Erwin Heerich - Tadeusz-Pavillon (1993) and Turm building (1989) at the Insel Hombroich Foundation

SUBTILITAS

SUBTILITAS

The first house to reach completion was snapped up by Lang Architecture’s founder and the lead architect on the project, Drew Lang. He aims to use the property as a getaway to enjoy with his friends and his family

The first house to reach completion was snapped up by Lang Architecture’s founder and the lead architect on the project, Drew Lang. He aims to use the property as a getaway to enjoy with his friends and his family

In this modern house, the light wood floor has been arranged in a herringbone pattern.

In this modern house, the light wood floor has been arranged in a herringbone pattern.

unit one design architects / rhombus bangsar, kuala lumpur:

unit one design architects / rhombus bangsar, kuala lumpur:

Gallery of Kannikegården / Lundgaard & Tranberg Architects - 2

Gallery of Kannikegården / Lundgaard & Tranberg Architects - 2

Designer Fernando Mastrangelo has created the Escape Collection, a group of modern furniture pieces, like this coffee table, that are made using hand-dyed sand and silica to create simple forms that look like a three-dimensional landscape painting.

Designer Fernando Mastrangelo has created the Escape Collection, a group of modern furniture pieces, like this coffee table, that are made using hand-dyed sand and silica to create simple forms that look like a three-dimensional landscape painting.

The architects of this renovation created the impression that the main volume is levitating, and so it is raised up over rugged stone walls by a central concrete wall.

The architects of this renovation created the impression that the main volume is levitating, and so it is raised up over rugged stone walls by a central concrete wall.