corten house

6 Piny155 Obserwujący
Palazzo di Vigonovo "Campiello", Italy  3NDY STUDIO

Palazzo di Vigonovo "Campiello", Italy 3NDY STUDIO

Dovecote studio de Haworth Tompkins | loff.it

Tod´s colorea sus clásicos.

Dovecote studio de Haworth Tompkins | loff.it

Dovecote studio de Haworth Tompkins | loff.it

Tod´s colorea sus clásicos.

Dovecote studio de Haworth Tompkins | loff.it

Dovecote studio de Haworth Tompkins | loff.it

Glamour en las alturas.

Dovecote studio de Haworth Tompkins | loff.it

Dovecote studio de Haworth Tompkins | loff.it

Glamour en las alturas.

Dovecote studio de Haworth Tompkins | loff.it

Dovecote studio de Haworth Tompkins

Tod´s colorea sus clásicos.

Dovecote studio de Haworth Tompkins


Więcej pomysłów
Corten & Brick #Architecture

Corten & Brick #Architecture

Dovecote Studio igen. Bestod först av tegelruin, de har sedan passat in och lyft plåthuset på plats innanför ruinen. Så himla coolt.

Dovecote Studio igen. Bestod först av tegelruin, de har sedan passat in och lyft plåthuset på plats innanför ruinen. Så himla coolt.

stal corten.

stal corten.

Lovisa Rottier | Lovisa's blog | Page 6

Lovisa Rottier | Lovisa's blog | Page 6

London architects Haworth Tompkins have inserted a Corten steel artist's studio into a ruined Victorian dovecote in Suffolk, UK. Called The Dovecote Studio, the structure has a pitched rood and occupies the same space as the original building's interior. A skylight in the north side of the roof illuminates the plywood interior, which includes a mezzanine with

The Dovecote Studio by Haworth Tompkins

London architects Haworth Tompkins have inserted a Corten steel artist's studio into a ruined Victorian dovecote in Suffolk, UK. Called The Dovecote Studio, the structure has a pitched rood and occupies the same space as the original building's interior. A skylight in the north side of the roof illuminates the plywood interior, which includes a mezzanine with

multiplex muren in de fietsenberging

multiplex muren in de fietsenberging

Architektur: Piercy & Co.Reste eines schönen alten Stalls aus dem 19. Jahrhundert wurden zur Basis für ein interessantes englisches Einfamilienhaus. Al

Architektur: Piercy & Co.Reste eines schönen alten Stalls aus dem 19. Jahrhundert wurden zur Basis für ein interessantes englisches Einfamilienhaus. Al

Reused army headquarters in Shanghai

Reused army headquarters in Shanghai

acxt arquitectos / rehabilitación del archivo histórico de huesca

acxt arquitectos / rehabilitación del archivo histórico de huesca

renovation-of-a-dwelling-in-chamoson

renovation-of-a-dwelling-in-chamoson

Pinterest
Szukaj