Weronika

Weronika

4 followers
·
23 followers
Weronika
More ideas from Weronika
Plywood living room!!!!! Not sure if our products are used here but this needs to be the "poster child" for our #PureBond formaldehyde-free hardwood #plywood!!!

Plywood living room!!!!! Not sure if our products are used here but this needs to be the "poster child" for our #PureBond formaldehyde-free hardwood #plywood!!!

Net Installation consists of multiple layers of flexible nets suspended in the air, creating a floating landscape open for visitors to climb in and explore. By Numen.

Net Installation consists of multiple layers of flexible nets suspended in the air, creating a floating landscape open for visitors to climb in and explore. By Numen. I want one in my house! Must buils huge two storey ceilings for just open space haha

La taule sports and gymnastics centre by Architecture Microclimate, photography by Adrien Williams

The new sports centre, La Taule, designed by the architectural firm Microclimat, embodies the vision of a former Olympic athlete and participates in the revitalization of Waterloo, in the Eastern Townships.

cool hanging rings with lights

Vancouver, Canada-based design firm Matthew McCormick Studio created Halo, a modular lighting system. The bold lamps can be arranged in multiple ways, filling the room with pleasant warm light.

Ribbe, Patineret gymnastik ribbe i træ. Enkelt ribber.

Ribbe, Patineret gymnastik ribbe i træ. Enkelt ribber.

¡Buenos días! ¡Casoplón a la vista! La verdad es que cuando los proyectos son tan espectaculares como este que os enseño hoy casi que sobran las palabras… Así que os he traído un montón de fo…

Our design solution is a continuous folded steel stair that gradually winds it's way up. I've included a few modern stair design ideas below - While steel and "feel light" might sound like a contradiction, there are interesting ways to make this work.

DataAE . Rehabilitación de una casa entre medianeras . Sant Feliu de Llobregat (10)

The material objective of the rehabilitation of the house in Sant Feliu de Llobregat is to preserve the existing solutions of the original building