3D interior design project

Collection by Визуелно пред Реално

52 
Pins
 • 
79 
Followers

3D Visualization project. Interior - exterior design

Визуелно пред Реално

Мобилно биро за новите номади

Мобилно биро за новите номади

Студентката Деа Беатовиќ од Факултетот за дизајн и технологии на мебел и ентериер при УКИМ, учествувала со свое дизајнерско биро Desk to go на изложба на тема „Нови номади“, која била дел од меѓународниот креативен настан, фестивалот „Миксер“ во Белград од 25 до 28 мај. Поради Интернетот и современата технологија, новите номади можат да работат ...