Ultra Surowiec

Ultra Surowiec

Gilwice / # mgr inż. arch. Adam Ziółkowski # proj. Grzegorz Klimek
Ultra Surowiec
More ideas from Ultra
The sink and faucet—notice their reflection in the glass—are by Mora Armatur. Resident Saša Antić purchased the stool from local vintage shop Dusty Deco. A retro Ikea pendant lamp hangs above the kitchen table, which is an architect’s drafting board Antić found at Grandpa, another store in his neighborhood. Photo by: Jonas Ingerstedt

An extra-thin slab of Carrara marble is paired with cabinets from Ikea, painted a serene powder blue, in this Swedish apartment. This originally appeared in Modern Tiny Kitchen Remodel in Sweden.

Another customization of the Basis Linoleum in olive with handles,edges and counter tops done in natural oak.

Modern Kitchen Upgrade Ideas From a Danish Design Firm That's Challenging the Kitchen Market - Photo 5 of 9

The interiors are outfitted with beech floors and ceilings. Custom laminate cabinets in varying colors create storage throughout the home.

The interiors are outfitted with beech floors and soffits. Custom laminate cabinets in varying colors create storage throughout the home.

Photo 54 of 70 in Best Kitchen Colorful Photos from Grids and Colors Inspire the Renovation of a Graphic Designer's Pink L.A. Bungalow - Dwell

Grids and Colors Inspire the Renovation of a Graphic Designer's Pink L. Bungalow - Dwell / Mexico City-based architecture firm PRODUCTORA completely remodeled and renovated the home of graphic designer Jessica Fleischmann. photo by Rory Gardiner

kitchen

kitchen

Photo 4 of 70 in Best Kitchen Colorful Photos from Villeneuve Residence - Dwell

Photo 4 of 70 in Best Kitchen Colorful Photos from Villeneuve Residence - Dwell

The home abuts a river, where the residents enjoy kayaking and swimming in warmer months.  This geographic blessing partially inspired the wave-like backsplash. Each tile was hand-cut and individually placed by artisans from New Ravenna.

The home abuts a river, where the residents enjoy kayaking and swimming in warmer months. This geographic blessing partially inspired the wave-like backsplash. Each tile was hand-cut and individually placed by artisans from New Ravenna.