B2G  Dit is een website waar bedrijven hun diensten te koop stellen voor een bepaalde prijs en de overheid beslist dan welke ze in dienst neemt om een bepaalde taak uit te voeren.

Government Bid, Contract, Vendor and Contractor Market

G2C  tax on web  Dit is de website van de fiscus waar je je belastingen kan op aangeven. Je staat in direct contact met de overheid, dus dit is een voorbeeld van G2C.

Drug and Alcohol Counselor Training, Distance Learning, certified chemical dependency counselor.

C2G  Dit is een website waar mensen online petities kunnen tekenen, deze petities worden dan door de organisators bezorgt aan de overheid die hier over bevoegd is. Dus zeer duidelijk C2G

4 Reasons to Add a Foreign Language to Your Nursing Transcript

G2B https://www.cevora.be/  Dit is een website opgericht door de overheid om bedrijven zo veel mogelijk bij te staan, en ze zoveel mogelijk informatie bij te brengen.

G2B https://www.cevora.be/ Dit is een website opgericht door de overheid om bedrijven zo veel mogelijk bij te staan, en ze zoveel mogelijk informatie bij te brengen.

B2B wholesale  Dit is een wholesale website, van een bedrijf gericht op andere bedrijven, waar van het grotere deel waarschijnlijk winkels zal zijn. Het is dus een zeer goed voorbeeld van een B2B website.

Lower your processing costs with AbleCommerce credit card processing by Century Business Solutions.

C2B www.freelance.nl  Dit is een site waar particulieren hun diensten kunnen aanbieden aan bedrijven. C2C is het dus want het zijn normale mensen zonder btw nummer die hun diensten aanbieden aan geregistreerde bedrijven.

C2B www.freelance.nl Dit is een site waar particulieren hun diensten kunnen aanbieden aan bedrijven. C2C is het dus want het zijn normale mensen zonder btw nummer die hun diensten aanbieden aan geregistreerde bedrijven.

B2C www.deleye.be  Dit is de website van Deleye. Deleye is een kleding winkel aan de rand van Roeselare en met deze website hebben ze ook een webshop. Dit betekent dus dat dit een B2C is want het is een bedrijf dat kledij verkoopt aan particulieren.

B2C www.deleye.be Dit is de website van Deleye. Deleye is een kleding winkel aan de rand van Roeselare en met deze website hebben ze ook een webshop. Dit betekent dus dat dit een B2C is want het is een bedrijf dat kledij verkoopt aan particulieren.

Pinterest
Search