Klubokawiarnia Meskalina – metamorfoza wnętrza

9 Pins1 Followers
Pozostawiony z dawnego wystroju kamienny blat bar poddano renowacji i uzupełniono o sklejkowe ściany.

Pozostawiony z dawnego wystroju kamienny blat bar poddano renowacji i uzupełniono o sklejkowe ściany.

Wnętrze kultowej Meskaliny, zaprojektowane przez SZARA / studio, zyskało po remoncie zupełnie nowe oblicze.

Wnętrze kultowej Meskaliny, zaprojektowane przez SZARA / studio, zyskało po remoncie zupełnie nowe oblicze.

Upcyklingowe lampy wiszące nad sceną i barem to abażury GUMA BALONOWA, zaprojektowane i wyprodukowane w Polsce z odpadów poprzemysłowych przez DBWT.PL

Upcyklingowe lampy wiszące nad sceną i barem to abażury GUMA BALONOWA, zaprojektowane i wyprodukowane w Polsce z odpadów poprzemysłowych przez DBWT.PL

Sklejkowa brama przy wejściu do lokalu (fot. po lewej) i balkonik dla akustyka (fot. po prawej).

Sklejkowa brama przy wejściu do lokalu (fot. po lewej) i balkonik dla akustyka (fot. po prawej).

Brama – widok: 1. z głębi klubokawiarni i sceny / 2. zza drzwi do lokalu

Brama – widok: z głębi klubokawiarni i sceny / zza drzwi do lokalu

Wielofunkcyjna brama na wejściu do lokalu. Podobnie jak inne elementy wnętrza Klubokawiarni, wykonano ją ze sklejki i pomalowano od wewnątrz. Projekt: SZARA / studio

Wielofunkcyjna brama na wejściu do lokalu. Podobnie jak inne elementy wnętrza Klubokawiarni, wykonano ją ze sklejki i pomalowano od wewnątrz. Projekt: SZARA / studio

Brama wykonana z kilkunastu arkuszy sklejki pełni także funkcję wiatrołapu, regału na darmowe publikacje oraz kontroli dostępu do lokalu. Projekt: SZARA / studio

Brama wykonana z kilkunastu arkuszy sklejki pełni także funkcję wiatrołapu, regału na darmowe publikacje oraz kontroli dostępu do lokalu. Projekt: SZARA / studio

Klubokawiarnia przed (po lewej) i po remoncie (po prawej). Warto zwrócić uwagę na odrestaurowane, przez piaskowanie i lakierowanie, krzesła i stoliki.

Klubokawiarnia przed (po lewej) i po remoncie (po prawej). Warto zwrócić uwagę na odrestaurowane, przez piaskowanie i lakierowanie, krzesła i stoliki.

Za barem umieszczono wielowarstwową kompozycję z neonów reklamowych, zaprojektowaną przez Wojtka Traczyka / DBWT.PL

Za barem umieszczono wielowarstwową kompozycję z neonów reklamowych, zaprojektowaną przez Wojtka Traczyka / DBWT.PL


More ideas
Pinterest
Search