SGD Student Award 2013

3 Piny304 Obserwujący
Design by Nick Morton. Shortlisted in the SGD Student Awards 2013

Design by Nick Morton. Shortlisted in the SGD Student Awards 2013

Design by Matt Cairns. Shortlisted in the SGD Student Awards 2013

Design by Matt Cairns. Shortlisted in the SGD Student Awards 2013

Design by Jon Sims. Shortlisted in the SGD Student Awards 2013

Design by Jon Sims. Shortlisted in the SGD Student Awards 2013


Więcej pomysłów
New housing landscapes - meadow

New housing landscapes - meadow

Design Proposal for a DIY Pocket Park mabe by upcycled materials in an corner empty lot  at Stenimachou Str. Sepolia, Athens /  Σχεδιαστική πρόταση για πάρκο τσέπης απο επαναχρησιμοποιημένα υλικά σε γωνιακό άδειο οικόπεδο , οδός Στενημάχου, Σεπόλια, Αθήνα.

Design Proposal for a DIY Pocket Park mabe by upcycled materials in an corner empty lot at Stenimachou Str. Sepolia, Athens / Σχεδιαστική πρόταση για πάρκο τσέπης απο επαναχρησιμοποιημένα υλικά σε γωνιακό άδειο οικόπεδο , οδός Στενημάχου, Σεπόλια, Αθήνα.

SURFACEDESIGN, INC. » 21ST STREET RESIDENCE

SURFACEDESIGN, INC. » 21ST STREET RESIDENCE

Surrey House

Surrey House

Gallery of 1221 Broadway / Lake|Flato Architects - 12

Gallery of 1221 Broadway / Lake

Gallery of 1221 Broadway / Lake|Flato Architects - 12

Dublin docklands Authority looked for ideas for a quayside landscape treatment which would act as a flood relief barrier for the river liffey. City Engineers required a 450mm high barrier. this was integrated into a new surface and folds down over the quay wall to form a new pedestrain route at the edge of the river.

Dublin docklands Authority looked for ideas for a quayside landscape treatment which would act as a flood relief barrier for the river liffey. City Engineers required a 450mm high barrier. this was integrated into a new surface and folds down over the quay wall to form a new pedestrain route at the edge of the river.

‘THE:SQUARE³’ Mixed-Use Development Proposal / Moritz Gruppe + LAVA

‘THE:SQUARE³’ Mixed-Use Development Proposal / Moritz Gruppe + LAVA

UNStudio Selected to Design Baumkirchen Mitte Tower in Munich

Gallery of UNStudio Selected to Design Baumkirchen Mitte Tower in Munich - 14

UNStudio Selected to Design Baumkirchen Mitte Tower in Munich

deck and wall by nca777, via Flickr

deck and wall by nca777, via Flickr

Architectura - Crematorium Hofheide volledig ter plaatse in zichtbeton gestort / HOLCIM

Architectura - Crematorium Hofheide volledig ter plaatse in zichtbeton gestort / HOLCIM

Pinterest
Szukaj