dom

236 Pins
 6mo
Collection by
an empty courtyard with concrete walls and cobblestones
From The Garden House - Picture gallery 10
two doors are open in front of a concrete building with a brown roof and large windows
Gallery of Barrow House | id architecture | Media - 10
an empty room with glass walls and white furniture on the floor in front of it
Betonowy dom w Słowenii. Tu mniej znaczy więcej.
an exterior view of a house with stone walls and plants in the foreground,
Native House - Picture gallery 1
a white house sitting on top of a lush green hillside
Nowoczesny projekt domu na wymagającej działce - Idea Domu
Nowoczesny projekt domu na wymagającej działce | Idea Domu
an architectural rendering of a modern house with stone walls and steps leading up to the front door
Nowoczesny projekt domu na wymagającej działce - Idea Domu
an aerial view of a white building surrounded by trees and buildings with green grass in the foreground
quadrant house by KWK promes has a rotating terrace that tracks the sun
the side of a building that has wooden slats on it
Gallery of Petting Farm / 70F Architecture - 4
Image 4 of 25 from gallery of Petting Farm / 70F Architecture.
a white building with a black roof and some people standing outside it at night time
The International School of Hout Bay / Luis Mira Architects + StudioMAS + Sergio Aguilar
The International School of Hout Bay / Luis Mira Architects + StudioMas + Sergio Aguilar
two garages with wooden slats on the roof and side walls, one in front of
Krycie podwójne prostokątne - krycie elewacji i ścian łupkiem naturalnym, kamiennym - Lupek.pl
Krycie podwójne prostokątne - krycie elewacji i ścian łupkiem naturalnym, kamiennym - Lupek.pl
an architectural rendering of a house in the middle of a garden with trees and bushes
architecture . interior . photography . design . branding . art
two white houses sitting next to each other on top of a grass covered field with trees in front of them
Balaton-Felvidék Estate Centre / László Vincze dla
Balaton-Felvidék Estate Centre / László Vincze dla | ArchDaily