Maciek Rzankowski

Maciek Rzankowski

102
Followers
278
Following
www.goodkorp.com
Krakow / Zakopane, Poland / artist / designer / skateboarder
Maciek Rzankowski
More ideas from Maciek

Living Room Interior, Bar Interior, Room Interior Design, Living Rooms, Kitchen Living, Cafe Interiors, Architecture Design, Bathroom, Cafe Shop, Tobacco Shop, Beard Barber, Pizza House, Arquitetura, Project Ideas, Business Ideas, Cafe Shop Design, Wine Cellars, Living Spaces, The Weeping Woman, Store Design, Bread Shop, Showers, Subway Tiles, Home Ideas, Barns, Photo Studio, Interior Design, Kaffee, Table, Homes

BAR in Florida

BAR in Florida

We love the look of this forest cabin -- reimagined with a sleek style. The bright red paint pops on the A-frame roof. The open floor plan and walls of windows bring the serene surroundings indoors, day and night. “When you step up on the porch, it’s got a view of the mountains."

We love the look of this forest cabin -- reimagined with a sleek style. The bright red paint pops on the A-frame roof. The open floor plan and walls of windows bring the serene surroundings indoors, day and night. “When you step up on the porch, it’s got

Imagini pentru coffee table iron

Metal Table legs Z Shape Set of Price is for set of 2 Material: Flat Bar Top Plate: Flat bar with holes Finish: -Flat black (as shown in the picture) -Raw (unfinished) All unfinished steel is rust prone.

Take an interior decorating cue from Mother Nature herself by illuminating your home with this tree roots ceiling lamp. This work of art features a...

Take an interior decorating cue from Mother Nature herself by illuminating your home with this tree roots ceiling lamp. This work of art features a pewter wire design resembling an interconnected web of roots with light bulbs scattered all throughout the

PopUp Republic Directory

Tableau are a software success story from the States, who have recently set up home in London. We were commissioned to create a comprehensive custom art scheme for their London HQ, with the aim of filling the white space and connecting the office’s two se