Pinterest • Światowy katalog pomysłów

On olemassa tiettyjä mehuja ja juomia, jotka auttavat polttamaan rasvaa luonnollisesti.

1

Mahakatarrin hoito inkiväärijuoman avulla

5 juomaa, jotka puhdistavat maksaa luonnollisesti

Sitrushedelmistä valmistetut veteen pohjautuvat juomat ovat herkullisia ja ne auttavat elimistöä polttamaan kaloreita tehokkaammin.

Inkivääri ei ole erityisen houkuttelevan näköinen juuri, mutta sillä on hyvin erityinen maku, joka on loistava lisäys moniin kastikkeisiin, keittoihin, marinaadeihin, pääruokiin ja jälkiruokiin. Ruoanlaiton lisäksi inkivääriä on käytetty jo vuosikymmeniä terveydenhoidossa, sillä se sisältää lukuisia lääkinnällisiä ominaisuuksia, jotka voivat parantaa yleistä hyvinvointiasi monella tavalla. Moni ihminen ei kuitenkaan tiedä kaikista tämän edullisen ja helposti …

Ruokasooda tasapainottaa happamuutta verenkierrossa, ja se auttaa myös parantamaan munuaisten toimintaa ja ehkäisemään munuaiskivien muodostumista.

Selleri on vihannes, joka on yhtä hyödyllinen kuin se on monikäyttöinenkin. Voit yhdistää sen moniin ruokiin ja käsitellä sen useilla eri tavoilla. Sellerillä on mahtavia terveysvaikutuksia: saat siitä vitamiineja, mineraaleja ja kuitua, ja lisäksi se sisältää hyvin vähän kaloreita. Tässä artikkelissa esittelemme, miten voit hyödyntää selleriä painonpudotuksessa.

Pariisin matkan jälkeen keho pyytää aina sitä samaa: freesiä smoothieta ja kilokaupalla lehtivihreää. Jo parinkin päivän intensiivinen patonki-, croissant- ja kahvikuuri saa oman kehoni tukkoon ja silloin tarvitaan luotettavaa ja tehokasta täsmäasetta eli selleriä. Selleri on yksi jääkaappini vakkariasukeista vaikka aluksi suhteeni siihen olikin melko etäinen. Sellerin maku on mielipiteitä jakava, enkä ihmettele yhtään. Itsekin …

Ruokasoodan on todettu voivan ehkäistä ja hoitaa tehokkaasti monia sairauksia, jopa syöpää ja kroonisia sairauksia.

Flunssan karkoittava inkivääri-sitruunajuoma