When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.
Story pin image

Bezoek musea's

Story pin image
Story pin image

Ga naar het strand

Story pin image

Activiteiten in de buurt van EuroParcs Buitenhuizen

Choose board
Save

Activiteiten in de buurt van EuroParcs Buitenhuizen

Published on May 10, 2022
Welkom bij EuroParcs Buitenhuizen
  Ingeklemd tussen het strand en Amsterdam en midden in de natuur van recreatiegebied Spaarnwoude ligt EuroParcs Buitenhuizen. In dit vakantiepark vind je het beste van twee werelden: je verblijft hartje natuur en bent toch dicht bij bruisende steden.
   Tussen buitenleven en stad
    Kies je voor een dagje strand of breng je je tijd liever door in het wervelende centrum van Amsterdam? Vanaf EuroParcs Buitenhuizen sta je in 20 minuten op het strand, maar in een half uur kun je ook in het centrum van Amsterdam zijn of op luchthaven Schiphol. Op een steenworp afstand liggen ook het gezellige Haarlem en Nationaal Park Zuid-Kennemerland. In dit avontuurlijke duinlandschap kun je eindeloos fietsen en wandelen. Grote kans dat je plots oog in oog staat met een damhert of Schotse hooglander!
     Wellness en golfen
      Ook op EuroParcs Buitenhuizen valt er genoeg te beleven. Geniet van je vakantiewoning in het groen of aan het water, spring in het verwarmde buitenzwembad of kom helemaal tot rust in de wellnessruimte. Net buiten het park ligt ook Golfbaan Spaarnwoude, de grootste golfbaan van Europa, waar golfliefhebbers een balletje kunnen slaan.

       Comments

       More like this