Heatherwick's Bombay Sapphire Distillery

First Look: Thomas HeatherwickFirst Look: Thomas Heatherwick's Bombay Sapphire Distillery Heatherwick Studio Bombay Sapphire Distillery Laverstoke, U.

architectural model.

Gallery of Keelung New Harbor Service Building Competition Entry / ACDF Architecture - 1

Snøhetta, SANAA, Budapest museum competition, New National Gallery Budapest, Ludwig Museum Budapest, museums, competitions, sloping roof, green architecture, Japanese architects, Norwegian architects

Snøhetta and SANAA win Budapest National Gallery/Ludwig Museum competition

Snøhetta and SANAA win Budapest National Gallery/Ludwig Museum competition New National Gallery and Ludwig Museum Snohetta – Inhabitat - Sustainable Design Innovation, Eco Architecture, Green Building

Wood Wall Panel

This wood panel wall provides texture as well as flow through a space, really clever and contemporary.

Bombay Sapphire Distillery / Heatherwick Studio

Gallery of Bombay Sapphire Distillery / Heatherwick Studio - 2

British designer Thomas Heatherwick has completed a new distillery for gin company Bombay Sapphire in Laverstoke Mill, Hampshire - England.

This Swedish train station has a sculptural timber roof positioned on two slate-clad wall plates, and simple glass panels have been used as protection from the elements.

This Swedish train station has a sculptural timber roof positioned on two slate-clad wall plates, and simple glass panels have been used as protection from the elements.

luz piedra

glowing stone like bineke library in reverse. Administrative Regional Center for the Development of Local Alabaster in Hijar, Spain by Magen Arquitectos.

Architects: Grafton Architects Location: Navan, Co.Meath, Ireland Architect In Charge: Grafton Architects Area: 1,780 sqm Photographs: Ros Kavanagh, Hélene Binet

Solstice Arts Centre / Grafton Architects

© Ros Kavanagh Architects: Grafton Architects Location: Navan, Co.Meath, Ireland Architect In Charge: Grafton Architects Area: sqm Photographs: Ros

BEAUTIFULLY integrated. Love the corten steel. Museo de la Sal / Malcotti Roussey Architectes + Thierry Gheza

Salt Museum / Malcotti Roussey Architectes + Thierry Gheza

Corten Steel incorporated in the design of this museum. Museo de la Sal by Malcotti Roussey Architectes & Thierry Gheza

Pinterest
Search