Więcej pomysłów od użytkownika Max
Recuperación y Reutilización del Proyecto, TORRE DEL BORGO, Edificio público. La conexión entre lo antiguo y lo moderno. Gianluca Gelmini.

Recuperación y Reutilización del Proyecto, TORRE DEL BORGO, Edificio público. La conexión entre lo antiguo y lo moderno. Gianluca Gelmini.

Andrès Holguin, David Morales Hernández, Andrea Pertoldeo · Recupero de la Tesa 105

Andrès Holguin, David Morales Hernández, Andrea Pertoldeo · Recupero de la Tesa 105

Andrès Holguin, David Morales Hernández, Andrea Pertoldeo · Recupero de la Tesa 105

Andrès Holguin, David Morales Hernández, Andrea Pertoldeo · Recupero de la Tesa 105

Geländer Treppe Metall

Geländer Treppe Metall

VERTICAL LINE: DEF: Makes space appear taller   WHY: Secluded, plain, no emotion, tall walls surrounding the stairs

VERTICAL LINE: DEF: Makes space appear taller WHY: Secluded, plain, no emotion, tall walls surrounding the stairs

{wow} Perforated Steel Suspended Staircase by Diapo, Inspired from installation by Do Ho Suh at the Tate Modern Gallery

{wow} Perforated Steel Suspended Staircase by Diapo, Inspired from installation by Do Ho Suh at the Tate Modern Gallery

Trappenhuis | ELLE Decoration NL - staircase

Trappenhuis | ELLE Decoration NL - staircase

Galería de Fábrica de Balsas de Bambú Wuyishan / TAO - Trace Architecture Office - 8

Galería de Fábrica de Balsas de Bambú Wuyishan / TAO - Trace Architecture Office - 8