Mateusz B
Więcej pomysłów od użytkownika Mateusz
Swathes of semi-translucent glass and an external staircase were used to enhance this building's transparency.

Swathes of semi-translucent glass and an external staircase were used to enhance this building's transparency.

Förderpreis Gebäude: Verschiedene Nutzungen haben die Architekten für die ehemalige C&A-Filiale vorgesehen – Co-Working, Manufakturen, Buchhandlungen etc., © Paul Künzel, Philipp Obkircher

Förderpreis Gebäude: Verschiedene Nutzungen haben die Architekten für die ehemalige C&A-Filiale vorgesehen – Co-Working, Manufakturen, Buchhandlungen etc., © Paul Künzel, Philipp Obkircher

M+ Museum, West Kowloon Cultural District, Hong Kong - Herzog & de Meuron:

M+ Museum, West Kowloon Cultural District, Hong Kong - Herzog & de Meuron:

Troyes Business School Proposal / SCAU Architectes,© SCAU architectes. Architecte associé : SCP Peiffer Freycenon architectes. Perspecteur : RSI

Troyes Business School Proposal / SCAU Architectes,© SCAU architectes. Architecte associé : SCP Peiffer Freycenon architectes. Perspecteur : RSI

a f a s i a: Nieto Sobejano Arquitectos

a f a s i a: Nieto Sobejano Arquitectos

view foyer villa2

view foyer villa2

Gdyńska Szkoła Filmowa - III miejsce w konkursie architektonicznym - Gdyńska Szkoła Filmowa - III miejsce

Gdyńska Szkoła Filmowa - III miejsce w konkursie architektonicznym - Gdyńska Szkoła Filmowa - III miejsce

Entrance

Entrance

Arches, an avenue, a square, an arcade and pergolas are the classic elements architect Bjarke Ingels integrates into the original core of the building constructed in 1899 to create a new factory concept that overcomes the distinction between production line and consumption, between nature and architecture. PROJECT TEAM Partners in Charge: Bjarke Ingels, Thomas Christoffersen Project Leader: Jelena Vucic Team: Lorenz Krisai, Edda Steingrimsdottir, Stephen Steckel, Julie Kaufman, Wells…

Arches, an avenue, a square, an arcade and pergolas are the classic elements architect Bjarke Ingels integrates into the original core of the building constructed in 1899 to create a new factory concept that overcomes the distinction between production line and consumption, between nature and architecture. PROJECT TEAM Partners in Charge: Bjarke Ingels, Thomas Christoffersen Project Leader: Jelena Vucic Team: Lorenz Krisai, Edda Steingrimsdottir, Stephen Steckel, Julie Kaufman, Wells…

Great roof deisgn allowing natural ligth through - good use of timber for acoustics - east grinstead - http://www.jubileecommunitycentre.co.uk/

Great roof deisgn allowing natural ligth through - good use of timber for acoustics - east grinstead - http://www.jubileecommunitycentre.co.uk/