When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

P transport

21 Pins
 1y
Collection by
Światowy Dzień Zmniejszania Skutków Klęsk Żywiołowych – pakiet edukacyjny Teaching Geography, Transportation
Światowy Dzień Zmniejszania Skutków Klęsk Żywiołowych – pakiet edukacyjny
Światowy Dzień Zmniejszania Skutków Klęsk Żywiołowych – pakiet edukacyjny
Techno, Desktop Screenshot, Special Education, Techno Music
City Photo, Aerial, Education, Arts And Crafts, Onderwijs
Montessori Materials, Ortho, Public Transport
montessorimaterial
Jag heter Amina och är utbildad fritidsedagog. Jag arbetat på skola, fritidshem och förskola. Har insett att många verksamheter vill ta in mer och mer Montessori pedagogik i sin verksamhet. När förskolan jag arbetade på också ville det så insåg jag hur dyrt material ofta är och började leta runt på nätet. Här är resultatet: en blogg med allt gratis Montessorimaterial som jag har hittat och hittar på nätet. Infant Activities, Car Logos With Names, Car Flash, Logo Sign, Saab
montessorimaterial
Jag heter Amina och är utbildad fritidsedagog. Jag arbetat på skola, fritidshem och förskola. Har insett att många verksamheter vill ta in mer och mer Montessori pedagogik i sin verksamhet. När förskolan jag arbetade på också ville det så insåg jag hur dyrt material ofta är och började leta runt på nätet. Här är resultatet: en blogg med allt gratis Montessorimaterial som jag har hittat och hittar på nätet.