Marcin Durys
Więcej pomysłów od użytkownika Marcin
From behind the couch, a monochromatic panel housing TV and entertainment essentials meets the eye. Light wooden flooring, muted grey walls and a lack of clutter help it dominate the space.

From behind the couch, a monochromatic panel housing TV and entertainment essentials meets the eye. Light wooden flooring, muted grey walls and a lack of clutter help it dominate the space.

Nouveau projet

Nouveau projet

-
Located in the city center of Poznan, Poland, the Attic Loft was originally an office attic with walls of drywall and floors of carpet and one of the most important...

Located in the city center of Poznan, Poland, the Attic Loft was originally an office attic with walls of drywall and floors of carpet and one of the most important...

Relax

Relax

Gli interni su due livelli, di circa 45 + 45 mq, sono frutto di una ristrutturazione integrale che ha dato nuova vita a un rustico di montagna. Ne conserva i tratti tipici e l’atmosfera calda, grazie all’uso del legno che riveste tutte le superfici, integrando e celando armadi e spazi contenitivi.

Gli interni su due livelli, di circa 45 + 45 mq, sono frutto di una ristrutturazione integrale che ha dato nuova vita a un rustico di montagna. Ne conserva i tratti tipici e l’atmosfera calda, grazie all’uso del legno che riveste tutte le superfici, integrando e celando armadi e spazi contenitivi.

Attic room

Attic room

Wall of storage in a small space - incorporating media storage. Image houseandgarden.co.uk

Wall of storage in a small space - incorporating media storage. Image houseandgarden.co.uk

Magic Breeze Landscape / Facade Design on Behance                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      by chris precht

Magic Breeze Landscape / Facade Design on Behance by chris precht

El Atrium verde que define el edificio VAT83, por el estudio PLH, Søborg, Copenhague.

El Atrium verde que define el edificio VAT83, por el estudio PLH, Søborg, Copenhague.