RM 1995 Gagosian Gallery Beverly Hills, California 1994 - 1995

RICHARD MEIER The new addition embodies the qualities of space and light that distinguish the Gagosian Gallery, yet departs from other galleries by its expressive reuse of an existing wood barrel vault roof. New second level offices and a private skylit viewing gallery address the growing gallery’s administrative and exhibit needs. At the roof, a sculpture terrace provides a unique outdoor setting for installations and offers views of the city and the surrounding Hollywood Hills.
21 Pins94 Followers

Gagosian Gallery, Artist Studios, Natural Light, Beverly Hills, Richard Meier, Monitor, Architects

The Getty Center North Entry Addition

Gagosian Gallery, Beverly Hills

Gagosian Gallery, Beverly Hills

Gagosian Gallery, Richard Meier, Beverly Hills, Architects, Decks

Gagosian Gallery, Beverly Hills

Gagosian Gallery, Beverly Hills

Gagosian Gallery, Richard Meier, Beverly Hills, Architects

Richard Meier, Gagosian Gallery, Artist Studios, Modern Architecture, Lighting Design, Beverly Hills, California, Amp, Natural

Gagosian Gallery, Richard Meier, Beverly Hills, Architects, California, Galleries, Buildings

The glazed public street facade of the Gagosian Gallery blends seamlessly with the existing facade and provides pedestrians a glimpse into the gallery.

The glazed public street facade of the Gagosian Gallery blends seamlessly with the existing facade and provides pedestrians a glimpse into the gallery.

The glazed public street facade of the Gagosian Gallery blends seamlessly with the existing facade and provides pedestrians a glimpse into the gallery.

The glazed public street facade of the Gagosian Gallery blends seamlessly with the existing facade and provides pedestrians a glimpse into the gallery.

The glazed public street facade of the Gagosian Gallery blends seamlessly with the existing facade and provides pedestrians a glimpse into the gallery.

Pinterest
Search