Karolina Grabowska
Więcej pomysłów od użytkownika Karolina
this is a huge twist on gabion. recycled broken brick, cor-ten patterned retaining screen.

this is a huge twist on gabion. recycled broken brick, cor-ten patterned retaining screen.

Hiroshi Nakamura & NAP . optical glass house, Hiroshima

Hiroshi Nakamura & NAP . optical glass house, Hiroshima

Would work as a garden trelles, build as it grows

Would work as a garden trelles, build as it grows

A perforated brick wall encloses a series of internal courtyards and gardens at the latest Maggie's Centre for cancer care.

A perforated brick wall encloses a series of internal courtyards and gardens at the latest Maggie's Centre for cancer care.

sheet steel piling facade - Google Search

sheet steel piling facade - Google Search

Terra Cotta Studio

Terra Cotta Studio

KHBT / osa_office for subversive architecture, Johannes Marburg · Kunsthülle · Divisare

KHBT / osa_office for subversive architecture, Johannes Marburg · Kunsthülle · Divisare

Liverpool: Kunsthülle>Made from the PVC curtain used in modern factory building, the translucent skin has two layers: an outer white layer which protects the space from the weather and an inner red layer which adds thermal and noise protection.

Liverpool: Kunsthülle>Made from the PVC curtain used in modern factory building, the translucent skin has two layers: an outer white layer which protects the space from the weather and an inner red layer which adds thermal and noise protection.

990118055_klp-0609640-rt16

990118055_klp-0609640-rt16

Après avoir imaginé l’église de Knarvik, les architectes norvégiens Reiulf Ramstad Arkitekter ont conçu le RRA Studio at J7, près de Bislett à Oslo : un espace de travail dans une villa du 19ème siècle entièrement rénovée et qui a été construite à l’époque par Georg A. Bull. La particularité de ces locaux réside dans le sol en verre transparent. A découvrir.

Après avoir imaginé l’église de Knarvik, les architectes norvégiens Reiulf Ramstad Arkitekter ont conçu le RRA Studio at J7, près de Bislett à Oslo : un espace de travail dans une villa du 19ème siècle entièrement rénovée et qui a été construite à l’époque par Georg A. Bull. La particularité de ces locaux réside dans le sol en verre transparent. A découvrir.