Justyna
Więcej pomysłów od użytkownika Justyna
O luxo do mármore combinado com projeto de iluminação valorizam a parede revestida pelo Cubus Piguês Mosarte, nesse projeto da arquiteta Luiza Nitrini. Fonte: Mosarte Revestimentos Especiais.(567×850)

O luxo do mármore combinado com projeto de iluminação valorizam a parede revestida pelo Cubus Piguês Mosarte, nesse projeto da arquiteta Luiza Nitrini. Fonte: Mosarte Revestimentos Especiais.(567×850)

2d5eeb5c11bf8ff5a1856b97d46efe5d.jpg (601×900)

2d5eeb5c11bf8ff5a1856b97d46efe5d.jpg (601×900)

Afscheiding toilet en douche. Donkere achterwand toilet

Afscheiding toilet en douche. Donkere achterwand toilet

Bathroom , Modern Small Bathroom Design Ideas : Modern Small Bathroom Design With Slate Tiles And Walk In Shower And Tub

Bathroom , Modern Small Bathroom Design Ideas : Modern Small Bathroom Design With Slate Tiles And Walk In Shower And Tub

Townhouse by Etelamaki Architecture

Townhouse by Etelamaki Architecture

IKEA Küchenhängeschränke nehmen und Eiche Arbeitsplatte drüber - voila - gleicher Effekt, nicht gleicher Preis

IKEA Küchenhängeschränke nehmen und Eiche Arbeitsplatte drüber - voila - gleicher Effekt, nicht gleicher Preis

Design auf ganzer Linie - die begehbare Dusche! #fliesenliebe #homesweethome  Mehr unter http://www.fliesenmax.de/homes-by-x/newsdetails/news/design-auf-ganzer-linie-559.html

Design auf ganzer Linie - die begehbare Dusche! #fliesenliebe #homesweethome Mehr unter http://www.fliesenmax.de/homes-by-x/newsdetails/news/design-auf-ganzer-linie-559.html

Studio | ZROBYM architectsDesign and Visualization: Dmitry Sheleglocation | Minsk, Belarus S | 203 m2year | 2016

Studio | ZROBYM architectsDesign and Visualization: Dmitry Sheleglocation | Minsk, Belarus S | 203 m2year | 2016

40,7 sqm concrete on Behance

40,7 sqm concrete on Behance

Studio | ZROBYM architectsDesign and Visualization: Dmitry Sheleglocation | Minsk, Belarus S | 203 m2year | 2016

Studio | ZROBYM architectsDesign and Visualization: Dmitry Sheleglocation | Minsk, Belarus S | 203 m2year | 2016