-DINING ROOMS-

5 Piny52 Obserwujący
http://projectophile.files.wordpress.com/2013/02/tumblr_mhj5347k3p1ruu90ro3_1280.jpg

http://projectophile.files.wordpress.com/2013/02/tumblr_mhj5347k3p1ruu90ro3_1280.jpg

concept image

concept image

concept image

concept image

concept image

concept image

concept image

concept image


Więcej pomysłów
House in Vallée De Joux by Ralph Germann Architects in Le Chenit, Switzerland

House in Vallée De Joux by Ralph Germann Architects in Le Chenit, Switzerland

Close to Lake Joux in Switzerland, the architecture firm of Ralph Germann designed this lake house that’s covered in a dark, anthracite metallic covering to protect it from the cold climate. The ends of the house are set back and covered in larch wood giving it a homey feel.

Vallée de Joux by Atelier d’architecture Ralph Germann

Close to Lake Joux in Switzerland, the architecture firm of Ralph Germann designed this lake house that’s covered in a dark, anthracite metallic covering to protect it from the cold climate. The ends of the house are set back and covered in larch wood giving it a homey feel.

House In Vallée De Joux by Ralph Germann Architectes

House In Vallée De Joux by Ralph Germann Architectes

cavity/pocket shutters slide up inside wall above window. old-fashioned trains had these too.  Window shades up inside gap above window hidden from view and stop dust catcher.

cavity/pocket shutters slide up inside wall above window. old-fashioned trains had these too. Window shades up inside gap above window hidden from view and stop dust catcher.

House 53 in Brazil

House 53 in Brazil

Close to Lake Joux in Switzerland, the architecture firm of Ralph Germann designed this lake house that’s covered in a dark, anthracite metallic covering to protect it from the cold climate. The ends of the house are set back and covered in larch wood giving it a homey feel.

Vallée de Joux by Atelier d’architecture Ralph Germann

Close to Lake Joux in Switzerland, the architecture firm of Ralph Germann designed this lake house that’s covered in a dark, anthracite metallic covering to protect it from the cold climate. The ends of the house are set back and covered in larch wood giving it a homey feel.

I want a round shower (or a cave shower). :)

I want a round shower (or a cave shower). :)

So cool

So cool

project: Hillsdale Screen House, NY architects: CR Studio April 2012

Modern Courtyard House with Custom Rain Screen

project: Hillsdale Screen House, NY architects: CR Studio April 2012

Pinterest
Szukaj