Julia
Więcej pomysłów od użytkownika Julia
PARTIDESIGN | ISOLATION BLACK on Behance

PARTIDESIGN | ISOLATION BLACK on Behance

Interieur | Nis in de muur – Stijlvol Styling - WoonblogStijlvol Styling – Woonblog

Interieur | Nis in de muur – Stijlvol Styling - WoonblogStijlvol Styling – Woonblog

19. Cegła, beton i drewno, czyli współczesny design- kreowany poprzez materiały nawiązujące do natury, tworzące atmosferę autentyczności.

19. Cegła, beton i drewno, czyli współczesny design- kreowany poprzez materiały nawiązujące do natury, tworzące atmosferę autentyczności.

Estudios con mucha imaginación y diseño.  Ideas deco en el blog y la web! www.fustaiferro.com fustaiferro.wordpress.com

Estudios con mucha imaginación y diseño. Ideas deco en el blog y la web! www.fustaiferro.com fustaiferro.wordpress.com

#Construir es el ARTE de CReAR Infraestructura... #CReOConstrucciones y #Remodelaciones.

#Construir es el ARTE de CReAR Infraestructura... #CReOConstrucciones y #Remodelaciones.

ArchObraz architectural studio have designed the interior of an apartment in Kiev, Ukraine.:

ArchObraz architectural studio have designed the interior of an apartment in Kiev, Ukraine.:

Box section staircase by Design+Weld

Box section staircase by Design+Weld

The hope of this client is to live in a house just like a renovated warehouse. The type of houses is diversified into various kinds, and such a house is prevalent on the ground of financial terms. However, there’re problems as...

The hope of this client is to live in a house just like a renovated warehouse. The type of houses is diversified into various kinds, and such a house is prevalent on the ground of financial terms. However, there’re problems as...

Peter's House in Copenhagen by Studio David Thulstrup | Yellowtrace

Peter's House in Copenhagen by Studio David Thulstrup | Yellowtrace

Wood, Concrete and Commercial Windows | Substitute the use of a stone facia with a concrete panel instead

Wood, Concrete and Commercial Windows | Substitute the use of a stone facia with a concrete panel instead