Więcej pomysłów od użytkownika jagoda
minimal clean contemporary

minimal clean contemporary

Flournoy’s favorite aspect of the design is that “every space in the house is used and appreciated.” This light-filled hallway overlooking the staircase connects the home’s two bedrooms to an upstairs living space, and provides the ideal spot for another bookcase. Flournoy and his partner found the hall chandelier, along with the salvaged mill table that they repurposed as their kitchen island, on a trip to Chicago.   Courtesy of: Ryann Ford

Flournoy’s favorite aspect of the design is that “every space in the house is used and appreciated.” This light-filled hallway overlooking the staircase connects the home’s two bedrooms to an upstairs living space, and provides the ideal spot for another bookcase. Flournoy and his partner found the hall chandelier, along with the salvaged mill table that they repurposed as their kitchen island, on a trip to Chicago. Courtesy of: Ryann Ford

Doppelhaus B - muenchenarchitektur

Doppelhaus B - muenchenarchitektur

Flur                                                                                                                                                      More

Flur More

Absolutely adore this under the stairs nook in the B&B @joannagaines & @chippergaines renovated. What do you think? via: @countrylivingmag : @buffland by scoutandnimble

Absolutely adore this under the stairs nook in the B&B @joannagaines & @chippergaines renovated. What do you think? via: @countrylivingmag : @buffland by scoutandnimble

Sleek, fresh, clean, bright kitchen

Sleek, fresh, clean, bright kitchen

Circle Line Interiors office, Dnepropetrovsk – Ukraine » Retail Design Blog

Circle Line Interiors office, Dnepropetrovsk – Ukraine » Retail Design Blog

Basement joinery, stairs and home office. Crittall screens divide the room, with wooden parquet floor to guide you around the space. Finch House, 2016

Basement joinery, stairs and home office. Crittall screens divide the room, with wooden parquet floor to guide you around the space. Finch House, 2016

The planters in the kitchen have mirrors behind them to double the foliage effect. The concrete benchtop adds to the earthiness of this space.

The planters in the kitchen have mirrors behind them to double the foliage effect. The concrete benchtop adds to the earthiness of this space.

I want to show you all the creative hidden kitchen storage solutions I came up with and how they make my life so much easier. I LOVE cooking in my kitchen!

I want to show you all the creative hidden kitchen storage solutions I came up with and how they make my life so much easier. I LOVE cooking in my kitchen!