Więcej pomysłów od użytkownika Iwona
Indian Courtyard Design,   Bangalore  - Cadence

Indian Courtyard Design, Bangalore - Cadence

Fantastic Door. art nouveau inspired

Fantastic Door. art nouveau inspired

A modern home is safer and more enjoyable once some improvements are made to it. The good news is that you don’t have to try to do everything on your own to make your home a better place to live. The most useful services you can find will ensure that your quality of life is as high as you think it should be.

A modern home is safer and more enjoyable once some improvements are made to it. The good news is that you don’t have to try to do everything on your own to make your home a better place to live. The most useful services you can find will ensure that your quality of life is as high as you think it should be.

Sotogrande is a minimalist home designed by Spain-based designer N+A Arquitectos. The home is surrounded by plenty of greenery and even a golf course. The Sotogrande had a traditional tiled sloping roof, which was later converted into a rectangular volume. The concept was to use simplified materials and details to make an extension to the home. In the end, corten steel was used as the basic structural material. (23)

Sotogrande is a minimalist home designed by Spain-based designer N+A Arquitectos. The home is surrounded by plenty of greenery and even a golf course. The Sotogrande had a traditional tiled sloping roof, which was later converted into a rectangular volume. The concept was to use simplified materials and details to make an extension to the home. In the end, corten steel was used as the basic structural material. (23)

Located on the sloping northern flank of the Bronte gully. The site has views over the adjacent park towards the beach and the ocean baths.   The idea for the house was generated by inverting the typical planning arrangement – the living areas have been located on the upper floor with the bedrooms on the lower floor. Thus the living spaces capture the view and the natural light while the sleeping spaces benefit from the additional privacy at the ground level. #MHNDU

Located on the sloping northern flank of the Bronte gully. The site has views over the adjacent park towards the beach and the ocean baths. The idea for the house was generated by inverting the typical planning arrangement – the living areas have been located on the upper floor with the bedrooms on the lower floor. Thus the living spaces capture the view and the natural light while the sleeping spaces benefit from the additional privacy at the ground level. #MHNDU

Jordi Badia, Instituto Els Gorgs

Jordi Badia, Instituto Els Gorgs

© Toshihisa Ishii

© Toshihisa Ishii

Next Vegetales Office by CC Arquitectos

Next Vegetales Office by CC Arquitectos

43016d58a42733ca989ab2d3d6b31bdc.jpg (3968×2232)

43016d58a42733ca989ab2d3d6b31bdc.jpg (3968×2232)

Get started on liberating your interior design at Decoraid in your city! NY | SF | CHI | DC | BOS | LDN www.decoraid.com

Get started on liberating your interior design at Decoraid in your city! NY | SF | CHI | DC | BOS | LDN www.decoraid.com