Hello My World

Copiii din întreaga lume s-au unit pentru a spune ”Hello My World!” Ei vin din locuri cu tradiții și culturi diferite, dar totuși, aceștia au descoperit că au ceva în comun: fiecare din ei învață limba engleză și astfel au oportunitatea de a fi activi și de a-i ajuta pe ceilalți. ”Hello My World!” este o inițiativă unică a copiilor de a ajuta urangutanii, o specie de animale pe cale de dispariție. ”Hello My World” marchează aniversarea de 30 de ani de activitate Helen Doron English.
4 Pins27 Followers
”Să-i învățăm pe copii să devină cetățeni ai lumii și să pună accent pe valori precum compasiunea și dăruirea, aceasta este misiunea noastră educațională”, spune Doron. #‎hellomyworld‬ ‪#‎orangutan‬ ‪#‎rainforests‬ ‪#‎forests‬ ‪#‎saveorangutan‬ ‪#‎saveorangutans‬ ‪#‎palmoil‬

Kids learn English at Helen Doron.

Ce rol joacă limba engleză în această campanie? Doron explică: ”Prin încurajarea copiilor să vorbească în limba engleză le oferim o unealtă care le permite să comunice între ei și să stabilească noi relații. Această limbă pe care o au în comun are o valoare enormă deoarece ne unește într-o singur glas și împreună putem să-i facem și pe ceilalți să conștientizeze problemele cu care se confruntă urangutanii.” Cunoașterea limbii engleze este o necesitate în lumea  globalizată de astăzi.

Sweet dreams by Olga Gladysheva. Mother animals often seem to far more patient than a lot of human mothers.

”Hello My World!” se axează pe salvarea urangutanilor, una din cele mai inteligente creaturi din lumea animală. Aceștia își pierd cu rapiditate habitatul natural din cauza tăierii anuale masive a zeci de mii de hectare de pădure tropicală. Plantarea industrială a palmierilor în scopul extragerii uleiului de palmier este o amenințare semnificativă și imediată pentru specia urangutanilor.

Kids learn English at Helen Doron.

Participă și tu la campanie și câștigă marele premiu: o excursie în habitatul natural al urangutanilor sau tablete de ultimă generație!

” campaign, a unique children’s initiative to rescue the orangutan, an endangered animal species, starts this April Helen Doron Students

Pinterest
Search