Pinterest • Światowy katalog pomysłów

Hello My World

Copiii din întreaga lume s-au unit pentru a spune ”Hello My World!” Ei vin din locuri cu tradiții și culturi diferite, dar totuși, aceștia au descoperit că au ceva în comun: fiecare din ei învață limba engleză și astfel au oportunitatea de a fi activi și de a-i ajuta pe ceilalți. ”Hello My World!” este o inițiativă unică a copiilor de a ajuta urangutanii, o specie de animale pe cale de dispariție. ”Hello My World” marchează aniversarea de 30 de ani de activitate Helen Doron English.
4 Piny23 Obserwujący

”Să-i învățăm pe copii să devină cetățeni ai lumii și să pună accent pe valori precum compasiunea și dăruirea, aceasta este misiunea noastră educațională”, spune Doron. #‎hellomyworld‬ ‪#‎orangutan‬ ‪#‎rainforests‬ ‪#‎forests‬ ‪#‎saveorangutan‬ ‪#‎saveorangutans‬ ‪#‎palmoil‬

Ce rol joacă limba engleză în această campanie? Doron explică: ”Prin încurajarea copiilor să vorbească în limba engleză le oferim o unealtă care le permite să comunice între ei și să stabilească noi relații. Această limbă pe care o au în comun are o valoare enormă deoarece ne unește într-o singur glas și împreună putem să-i facem și pe ceilalți să conștientizeze problemele cu care se confruntă urangutanii.” Cunoașterea limbii engleze este o necesitate în lumea globalizată de astăzi.

1

”Hello My World!” se axează pe salvarea urangutanilor, una din cele mai inteligente creaturi din lumea animală. Aceștia își pierd cu rapiditate habitatul natural din cauza tăierii anuale masive a zeci de mii de hectare de pădure tropicală. Plantarea industrială a palmierilor în scopul extragerii uleiului de palmier este o amenințare semnificativă și imediată pentru specia urangutanilor.

Participă și tu la campanie și câștigă marele premiu: o excursie în habitatul natural al urangutanilor sau tablete de ultimă generație!