Grzegorz Rybczyński
Więcej pomysłów od użytkownika Grzegorz
La Galerie de Lunettes by Dumazer & Lafallisse Architectes

La Galerie de Lunettes by Dumazer & Lafallisse Architectes

La Galerie de Lunettes by Dumazer & Lafallisse Architectes, Paris » Retail Design Blog

La Galerie de Lunettes by Dumazer & Lafallisse Architectes, Paris » Retail Design Blog

Garrett Leight eyewear store by West of West

Garrett Leight eyewear store by West of West

henrycaird: “Bolon Eyewear ”

henrycaird: “Bolon Eyewear ”

Cross Stitch - Grass & Concrete <3

Cross Stitch - Grass & Concrete <3

PARKING_Green carpark by Escofet 1886 S.A. I think it would also make a great patio

PARKING_Green carpark by Escofet 1886 S.A. I think it would also make a great patio

St John’s Hill, Burridge Gardens, Phase 01 « Landezine International Landscape Award LILA

St John’s Hill, Burridge Gardens, Phase 01 « Landezine International Landscape Award LILA

Not always a fan of indirect walking paths, but the use of negative/nature space with this sidewalk treatment is pretty neat and lends itself to a lot of different interpretations along a streetscape, to help create a moving but cohesive sense of space. I'd love to see something like this on Nicollet.

Not always a fan of indirect walking paths, but the use of negative/nature space with this sidewalk treatment is pretty neat and lends itself to a lot of different interpretations along a streetscape, to help create a moving but cohesive sense of space. I'd love to see something like this on Nicollet.

Deaderick Street :: Nashville, TN Bioswales, medians, sidewalk planters and pervious concrete pavement over structural soils divert 1.2 million gallons of stormwater from going into the Cumberland River

Deaderick Street :: Nashville, TN Bioswales, medians, sidewalk planters and pervious concrete pavement over structural soils divert 1.2 million gallons of stormwater from going into the Cumberland River

The redesign of N Gantenbein Avenue incorporates a large median with a central bioretention swale and 5,500 sf of previous pavers - Randall Children's Hospital | Landscape Performance Series

The redesign of N Gantenbein Avenue incorporates a large median with a central bioretention swale and 5,500 sf of previous pavers - Randall Children's Hospital | Landscape Performance Series