User Avatar

AVOKATE Genta Qendro

pharmalawregulatory-albania.com·
Lawyer & Law Firm Korrektësi dhe Profesionalizëm në ⚖Shërbime avokatie-Ndërmjetësim 🌍Verifikim-Heqje Ekspulsi 📚Regjistrim Marke-Logo-Patente 💊Rregullator farmaceutik
gentianaqendro
·
49 followers
·
35 following