Więcej pomysłów od użytkownika Tomasz
Kekec Kindergarten

Kekec Kindergarten

Schule in Myanmar von Ackermann + Raff, vorgelagerter Verbindungsgang

Schule in Myanmar von Ackermann + Raff, vorgelagerter Verbindungsgang

Open space

Open space

LOFTS @ma_daniela1987 ... Sacaron la idea directamente de mi cabeza con lujo de detalle!!!

LOFTS @ma_daniela1987 ... Sacaron la idea directamente de mi cabeza con lujo de detalle!!!

Bernard Quirot architecte + associés — Collège Lumière, timber cladding, educational

Bernard Quirot architecte + associés — Collège Lumière, timber cladding, educational

Own house, Ghent - renovation - Antico Architecture

Own house, Ghent - renovation - Antico Architecture

Strange_House_5x4_DG_03

Strange_House_5x4_DG_03

The constraints of the site called for a house that was built upwards versus outwards. Four boxes clad in different materials are stacked one on top of the other. A void carved out of the center of the house, provides daylight, ventilation, and private outdoor space.

The constraints of the site called for a house that was built upwards versus outwards. Four boxes clad in different materials are stacked one on top of the other. A void carved out of the center of the house, provides daylight, ventilation, and private outdoor space.

Projecten - Architect Aalst, Tom Lierman - bureau voor architectuur en interieur

Projecten - Architect Aalst, Tom Lierman - bureau voor architectuur en interieur