Konserwacja

Eksploruj powiązane tematy

Après avoir imaginé l’église de Knarvik, les architectes norvégiens Reiulf Ramstad Arkitekter ont conçu le RRA Studio at J7, près de Bislett à Oslo : un espace de travail dans une villa du 19ème siècle entièrement rénovée et qui a été construite à l’époque par Georg A. Bull. La particularité de ces locaux réside dans le sol en verre transparent. A découvrir.

Transparent Floor Workplace

Après avoir imaginé l’église de Knarvik, les architectes norvégiens Reiulf Ramstad Arkitekter ont conçu le RRA Studio at J7, près de Bislett à Oslo : un espace de travail dans une villa du 19ème siècle entièrement rénovée et qui a été construite à l’époque par Georg A. Bull. La particularité de ces locaux réside dans le sol en verre transparent. A découvrir.

Crates for basement bar storage

Crates for basement bar storage

Amazing gabion rock house

Amazing gabion rock house

Bone Carving Q+A -- Tiki Central

Bone Carving Q+A -- Tiki Central

Vanke-Cloud-City-landscape-architecture-08 « Landscape Architecture Works | Landezine

Vanke-Cloud-City-landscape-architecture-08 « Landscape Architecture Works | Landezine

Elderly Housing - Gareth Cotter | Architecture & Design

Elderly Housing - Gareth Cotter | Architecture & Design

Our inexpensive tub trickRemodeling your bathroom but don't want to spend a  fortune?  Even the most basic bath tub can be expensive. We all want to save money  while remodeling. But when you are flipping homes, it's even more crucial  to curb costs wherever possible while creating a superior p

Our inexpensive tub trick

Our inexpensive tub trickRemodeling your bathroom but don't want to spend a fortune? Even the most basic bath tub can be expensive. We all want to save money while remodeling. But when you are flipping homes, it's even more crucial to curb costs wherever possible while creating a superior p

corten steele and mixed patterns

corten steele and mixed patterns

bonn-square-oxford-10 « Landscape Architecture Works | Landezine

bonn-square-oxford-10 « Landscape Architecture Works | Landezine

Bac de plantation en gabion avec banc intégré au Durham College à Oshawa, Ontario par les architectes paysagistes de northdesignoffice.

Cour intérieure du Durham College en Ontario, Canada

Bac de plantation en gabion avec banc intégré au Durham College à Oshawa, Ontario par les architectes paysagistes de northdesignoffice.

Pinterest
Szukaj