Pinterest • Światowy katalog pomysłów

美咲♡レディ on

jang geun suk

129
26

JKS-wilove on

jang geun suk | Tumblr

95
43

Jang Keun Suk ~~ Kang Moo Kyul Cr: jacquelyn allen

35
21

Jang Geun Suk - Marie Claire Magazine April Issue ‘14

27
9

...making bubbles - (Korean Actor, Singer, Idol, Hallyu Star Jang Geun Seok.)

119
48

Jang Geun Suk, Jang Geun Seok, Jang Keun Suk

144
60

Jang Keun Suk ~~ Seo Joon (Love Rain)

117
52