Bathroom ideas

A lot of bathroom decor ideas. If you plan bathroom remodel, try bathroom interior design with luxurious mosaics & tiles.
·
164 Pins
 1d
Mozaic de lux: adăugați o notă de farmec interioarelor dumneavoastră. Această decorațiune unică este fără îndoială simbolul eleganței și al rafinamentului.
Faianță din mozaic verde pentru baie
Mozaic de lux: adăugați o notă de farmec interioarelor dumneavoastră. Această decorațiune unică este fără îndoială simbolul eleganței și al rafinamentului.
a bathroom with two sinks and a large round mirror on the wall next to it
Mozaika z wzorem marmuru | DUNIN Arcado Carrara Matt
Nowy kształt, nowe kolory! Najnowsza kolekcja DUNIN Arcado własnie miała swoją premierę na Architect@Work, pokazaliśmy zupełnie nowy kształt na podobieństwo łuków, arkad czy też tarcz. Wzór przypominający marmur Carrara to wnętrzarski hit zarówno do łazienek jak i kuchni
an advertisement for dunin's wallpapers featuring fish and flowers on the walls
a bathroom with a phone in the bathtub and an ad for dunin eu
an ad for dunin's swiatowe trendy dostepne w polsc
a phone is sitting on top of a toilet
an advertisement for dunin's website with a phone in front of the sink
a white bathroom with black and white floor tiles
Podele cu model
Pardoseli cu modele decorarea unei case sau a unui apartament depinde de foarte mulți factori. Adesea, pe lângă buget, contează și gustul proprietarilor și chiar schimbarea tendințelor în materie de amenajări interioare. Amenajarea unui spațiu nu este o sarcină ușoară, așa că merită să te gândești cu atenție la ea. Podeaua este un element foarte important al oricărui interior, deoarece îi conferă un anumit caracter.
a white bath tub sitting in a bathroom next to a walk in shower and tiled floor
Aur și marmură
MUST HAVE: Aur și marmură Marmur a fost folosită încă din antichitate în construcții, arhitectură sau sculptură. Din punct de vedere istoric, această piatră, combinată cu aur, a decorat palatele și curțile regale. Astăzi, este folosită într-o gamă largă de modele, de la cele moderne, la cele art deco și stiluri vintage. Cea mai populară marmură - albă cu tonuri delicate de gri - este extrasă din cariera din Toscana.
a kitchen with white cabinets and black and white floor tiles on the floor, along with a potted plant
Aur și marmură
Aur și marmură Marmur a fost folosită încă din antichitate în construcții, arhitectură sau sculptură. Din punct de vedere istoric, această piatră, combinată cu aur, a decorat palatele și curțile regale. Astăzi, este folosită într-o gamă largă de modele, de la cele moderne, la cele art deco și stiluri vintage. Cea mai populară marmură - albă cu tonuri delicate de gri - este extrasă din cariera din Toscana.