Damian Kudzia
Więcej pomysłów od użytkownika Damian
Sleep and Play,Courtesy of Ruetemple

Sleep and Play,Courtesy of Ruetemple

Camas feitas com pallets

Camas feitas com pallets

Contemporary Display ideas for gift shop - Google Search

Contemporary Display ideas for gift shop - Google Search

Stunning tiny house, movable if need be. Jamie Mackay designed and built a mountain modern “Park Model RV” at his campground in Jackson Hole, Wyoming. The “Park Model” is built out of SIP panels and SIP roof system, 4″ walls and 6″ roof, keepi

Stunning tiny house, movable if need be. Jamie Mackay designed and built a mountain modern “Park Model RV” at his campground in Jackson Hole, Wyoming. The “Park Model” is built out of SIP panels and SIP roof system, 4″ walls and 6″ roof, keepi

Under cabinet drawers and cutting boards just above drawers for more counter space while cooking...

Under cabinet drawers and cutting boards just above drawers for more counter space while cooking...

I think I may have found a solution for our spiral stairs issue --  Custom stairs for small spaces by SmithworksDesign on Etsy, $800.00

I think I may have found a solution for our spiral stairs issue -- Custom stairs for small spaces by SmithworksDesign on Etsy, $800.00

Cool small stairs possibly for a tiny house instead of a loft ladder

Cool small stairs possibly for a tiny house instead of a loft ladder

Secret Compartment Staircase

Secret Compartment Staircase

Useful stair shelves.

Useful stair shelves.

11RMS is a mews house located in the heart of Knightsbridge village, London. Designed by Elips Design. The living spaces were designed as open space to allow the natural light to enter. The ground floor can be used as a studio, for this reason the staircase has a sliding panel created into the structure to divide the space between office and living, if required. Light is a dominant theme, both the natural one and the artificial one, designed in collaboration with Viabizzuno.

11RMS is a mews house located in the heart of Knightsbridge village, London. Designed by Elips Design. The living spaces were designed as open space to allow the natural light to enter. The ground floor can be used as a studio, for this reason the staircase has a sliding panel created into the structure to divide the space between office and living, if required. Light is a dominant theme, both the natural one and the artificial one, designed in collaboration with Viabizzuno.