Aleksandra Chrzanowska-Ciaś

Aleksandra Chrzanowska-Ciaś

Aleksandra Chrzanowska-Ciaś
Więcej pomysłów od użytkownika Aleksandra
Half white tiles with contrast brown wall and white and brown bathroom fixtures and accents

Half white tiles with contrast brown wall and white and brown bathroom fixtures and accents

‘Santa Monica Garage conversion.’ Spazio LA, design/build firm, North Hollywood, CA.

‘Santa Monica Garage conversion.’ Spazio LA, design/build firm, North Hollywood, CA.

Wnętrza, Kuchnia: serce domu:) - Kilka tygodni remontu, kilka miesięcy planowania w najdrobniejszym szczególe. Moja kuchnia. Zapraszam do galerii oraz na bloga...

Wnętrza, Kuchnia: serce domu:) - Kilka tygodni remontu, kilka miesięcy planowania w najdrobniejszym szczególe. Moja kuchnia. Zapraszam do galerii oraz na bloga...

New parent? Track and share every milestone with Ovia Parenting!

New parent? Track and share every milestone with Ovia Parenting!

Linda loves... DIY & Deko hat diesen Pin entdeckt. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest.

Linda loves... DIY & Deko hat diesen Pin entdeckt. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest.

Salle de bain retro rustique , carrelage graphiques esprit carreaux de ciment | Rustic and vintage bathroom, graphic tiles

Salle de bain retro rustique , carrelage graphiques esprit carreaux de ciment | Rustic and vintage bathroom, graphic tiles

Bathroom in Scandinavian style

Bathroom in Scandinavian style

One Room Challenge: The Reveal | Jenna Sue Design Blog

One Room Challenge: The Reveal | Jenna Sue Design Blog

J'adore! Projet pour l'été prochain! Je vais le mettre sur Pete mon garage....

J'adore! Projet pour l'été prochain! Je vais le mettre sur Pete mon garage....

SEA-GLASS CHIC Homeowner Vicky Hodges bought her 1935 Cape Cod-style cottage in 2006, and spent more than two years renovating and extending the property with the help of local firm Warlick Design & Construction.

SEA-GLASS CHIC Homeowner Vicky Hodges bought her 1935 Cape Cod-style cottage in 2006, and spent more than two years renovating and extending the property with the help of local firm Warlick Design & Construction.