Pinterest • Światowy katalog pomysłów

Gătește savuros

11 Piny15 Obserwujący
Gătitul nu trebuie văzut precum o corvoadă, ci ca o activitate distractivă, un hobby pe care să îl practici zilnic, o aventură culinară care să îți aducă experiențe nemărginite.

Ghimbir, cuişoare, scorţişoară... mirodenii care încălzesc, pentru zile răcoroase - Legume congelate si conserve, Calculator calorii

Fă cunoştinţă cu plantele ce încălzesc şi cu adaosurile la ceaiuri şi la cafea care te vor scăpa de răceală în zilele friguroase de toamnă sau de iarnă.

Salate și legume conservate: o nouă perspectivă - Legume congelate si conserve, Calculator calorii

Gătește gustos cu #Bonduelle: Salate și legume conservate: o nouă perspectivă

Ierarhia ardeilor iuți

Toată lumea știe că ardeii sunt iuți, dar știai că au propria lor ierarhie a iuțelii?

La Tomatina – bătaia cu roşii - Legume congelate si conserve, Calculator calorii

Informaţii din lumea legumelor - Spania: fiesta, paella, vin, şi roşii!

Mâncarea delicioasă este întotdeauna la modă! Tendințe în 2015 - Legume congelate si conserve, Calculator calorii

Secretul felurilor de mâncare gustoase și sănătoase este un strop de imaginație și creativitate.

E vară, e caniculă, e perioada concediilor, să deschizi aragazul poate fi o adevărată provocare. Așa că cea mai bună alternativă sunt salatele, sunt ușoare, răcoroase, se prepară repede, ingredientele sunt la îndemâna oricui, iar posibilitățile sunt nelimitate în funcție…

Idei retete culinare

Cele mai impresionante rețete culinare nu sunt cele faimoase într-o bucătărie specifică, ci cele care aduc inspirație prin folosirea de ingrediente într-un mod cât mai creativ cu putință.

Delicatele legume proaspete au nevoie de reţete speciale. Gustul acestor zarzavaturi se păstrează când sunt gătite la aburi, mai ales dacă nu le îndepărtaţi coaja.

Inspirație în bucătărie

Gătind în fiecare zi, este ușor să rămâi în pană de inspirație - suntem aici pentru tine. Sfaturile, rețetele și ideile noastre vor insufla un aer de noutate în bucătăria ta.

Tabel calorii

Numărarea caloriilor reprezintă una dintre cele mai populare metode prin care ne ținem greutatea sub control și, totodată, încercăm să mâncăm mai sănătos. Însă, a fi mai sănătos nu înseamnă a avea o viață mai plictisitoare, renunțând la micile plăceri culinare.