Bio Domek

Bio Domek

1
Follower
7
Following
www.biodomek.pl
Wrocław, Poland / BioDomek is healthy, modular house, which you could expand or transport in a future. We made it with natural materials. Isn’t it cool? :)
Bio Domek
More ideas from Bio
Combination sink toilet fixture | ... bathroom, Prefab-bathroom, Toliet-and-shower-cabin-combo Manufacturer

Prefabricated Bathroom from Jiangsu Impregnable Fortress Ambient Protection Co. Big collection of Bathroom Set from china. Also deals in Manufacturer and Exporter of Prefabricated Bathroom

Dit huis spreekt mij (zoals bekend) enorm aan: de combinatie van kleuren en materialen, het onderscheid tussen de zon/tuinkant en de straatzijde / entree, het opengewerkte dak om een zonnig terras te creëren dat zowel het verlengde van de woning naar de tuin als andersom is...  Let trouwens ook op de bodemplaat die een geheel vormt met de wanden en het dak!

Dit huis spreekt mij (zoals bekend) enorm aan: de combinatie van kleuren en materialen, het onderscheid tussen de zon/tuinkant en de straatzijde / entree, het opengewerkte dak om een zonnig terras te creëren dat zowel het verlengde van de woning naar de tuin als andersom is... Let trouwens ook op de bodemplaat die een geheel vormt met de wanden en het dak!