m bednarczyk
Więcej pomysłów od użytkownika m
Catena Media Office in Belgrade, Serbia by AUTORI | Yellowtrace

Catena Media Office in Belgrade, Serbia by AUTORI | Yellowtrace

Look all black, todo preto, saia midi com fenda, mule preto

Look all black, todo preto, saia midi com fenda, mule preto

CASUAL

CASUAL

Ahora que hace ya solecito y apetece quedar con los amigos a tomar unas tapillas en la calle, nos subimos al carro; y en MODUS-VIVENDI proponemos una modernización de las tan amadas terrazas de verano, de primavera. ¿Y por qué no modulares? He aquí algunos ejemplos de estas maravillas de arquitectura desmontable y reutilizable. Esperamos …

Ahora que hace ya solecito y apetece quedar con los amigos a tomar unas tapillas en la calle, nos subimos al carro; y en MODUS-VIVENDI proponemos una modernización de las tan amadas terrazas de verano, de primavera. ¿Y por qué no modulares? He aquí algunos ejemplos de estas maravillas de arquitectura desmontable y reutilizable. Esperamos …

T’a bistro, Milan Italy by VINCENZO DE COTIIS

T’a bistro, Milan Italy by VINCENZO DE COTIIS

♕♛♕ @ raachelkate

♕♛♕ @ raachelkate

Tour: Savills Offices - Sydney // Office plants

Tour: Savills Offices - Sydney // Office plants

Cool bottines cuir femme bottines marron femme tenue chic

Cool bottines cuir femme bottines marron femme tenue chic

A Century old wharf in the Sydney suburb of Woolloomooloo, has been transformed into the Ovolo Hotel, by design firm HASSELL.

A Century old wharf in the Sydney suburb of Woolloomooloo, has been transformed into the Ovolo Hotel, by design firm HASSELL.

Eras and cultures playfully interact in Linehouse's design for the Chinese flagship location of the shared community office space WeWork in Weihai Lu, Shanghai. Completed in 2016, the five thousand five hundred square meters space is at once charming and quaint, respectful of the heritage of its ancient location while celebrating its thoroughly modern purpose.

Eras and cultures playfully interact in Linehouse's design for the Chinese flagship location of the shared community office space WeWork in Weihai Lu, Shanghai. Completed in 2016, the five thousand five hundred square meters space is at once charming and quaint, respectful of the heritage of its ancient location while celebrating its thoroughly modern purpose.