arkadiuszarp
More ideas from arkadiuszarp
Wij hebben de bouw van deze moderne villa gerealiseerd. Deze prachtige vrijstaande villa is te vinden in Lunteren. Het heeft een zwembad in de tuin met daarachter een tuinhuis inclusief buitenkeuken.

Wij hebben de bouw van deze moderne villa gerealiseerd. Deze prachtige vrijstaande villa is te vinden in Lunteren. Het heeft een zwembad in de tuin met daarachter een tuinhuis inclusief buitenkeuken.

Bogbain Mill - LochUssie - Rural Design Architects - Isle of Skye and the Highlands and Islands

Award Winning Contemporary Scottish Architecture for the Rural Landscape based in the Isle of Skye and working throughout the Highlands and Islands of Scotland. Specialising in Timber construction and sustainable design.

Tierney Haines Architects created this rustic residence in 2012 for a client located in Mayo, Ireland. Its design was inspired by nearby farm properties and includes thick stone walls to protect the interior from severe weather. House in Blacksod Bay by Tierney Haines Architects: "This family home on Blacksod Bay in west Mayo takes its inspiration from local farms and the small courtyard enclosures they make. The house faces south to the sea that is a mere 30 metres aw...

House in Blacksod Bay by Tierney Haines Architects Three sandstone wings protect an inner courtyard from fierce coastal winds at this seaside house in Ireland by Tierney Haines Architects.

banco escalera de pino 3 escalones

You know you need a ladder for those high cabinet shelves. Mine has 3 steps, so it works as an extra stool for visitors who want to chat while I cook.

Photo: Kimito Takahashi. “Light of Shodoshima”: giant dome constructed of 5,000 island-grown bamboo trees, and illuminated at night by LEDs.

'Light of Shodoshima' giant dome constructed of island-grown bamboo trees . illuminated at night by LEDs photo: Kimito Takahashi

Artist Tom Fruin created this vivid outdoor pavilion in the plaza of The Royal Danish Library in Copenhagen, Denmark.

Artist Tom Fruin created this vivid outdoor pavilion in the plaza of The Royal Danish Library in Copenhagen, Denmark. The installation featured hand-cut and hand-welded steel picture frames and thousands of reclaimed plexiglass pieces.