Schody

pomysły na ściany przy schodach
5 Piny1 Obserwujący
b&w

b&w

białe schody+cegła

białe schody+cegła

tapeta

tapeta

galeria

galeria

czarny granit - półka

czarny granit - półka


Więcej pomysłów
DOM W MICHAŁOWICACH/hol i klatka schodowa

DOM W MICHAŁOWICACH/hol i klatka schodowa

Pomysł na nowoczesne oświetlenie klatki schodowej

Pomysł na nowoczesne oświetlenie klatki schodowej

Klatka schodowa została zaaranżowana z taka samą dbałością o szczegóły co pozostałe pomieszczenia. Do pasów na tapecie nawiązuje wzór, jaki ...

Klatka schodowa została zaaranżowana z taka samą dbałością o szczegóły co pozostałe pomieszczenia. Do pasów na tapecie nawiązuje wzór, jaki ...

Stairs - wood, concrete and light//////www.bedreakustik.dk/home DISCOUNT TO PINTEREST CUSTOMERS Dedicated to deliver superior interior acoustic experience.#pinoftheday#interior#scandinavian design///////

Stairs - wood, concrete and light//////www.bedreakustik.dk/home DISCOUNT TO PINTEREST CUSTOMERS Dedicated to deliver superior interior acoustic experience.#pinoftheday#interior#scandinavian design///////

Klatka schodowa w domu z lat 70

Klatka schodowa w domu z lat 70

Stairway to heaven! #CasaDeCarson

Stairway to heaven! #CasaDeCarson

deMM arquitectura - miramar house

Miramar Houses / dEMM Arquitectura

deMM arquitectura - miramar house

Residence in Lugano is a minimalist house located in Lugano, Switzerland, designed by Volpatohatz. A private client commissioned VOLPATOHATZ to add another level and fully renovate an existing villa from the 60’s situated on the hills overlooking the centre of Lugano, Switzerland. The client’s brief required a new stair and a lift connecting three levels with some internal adjustments to accommodate new sleeping arrangements on the ground level and the main bedroom with a large en-suite; ...

Residence in Lugano

Residence in Lugano is a minimalist house located in Lugano, Switzerland, designed by Volpatohatz. A private client commissioned VOLPATOHATZ to add another level and fully renovate an existing villa from the 60’s situated on the hills overlooking the centre of Lugano, Switzerland. The client’s brief required a new stair and a lift connecting three levels with some internal adjustments to accommodate new sleeping arrangements on the ground level and the main bedroom with a large en-suite; ...

love the designs on the steps

love the designs on the steps

Hol / Przedpokój styl Klasyczny - zdjęcie od emilia cieśla | design & interior design

Hol / Przedpokój styl Klasyczny - zdjęcie od emilia cieśla | design & interior design

Pinterest
Szukaj