More ideas from An
Former Industrial Warehouse Converted Into Versatile Living Space - http://freshome.com/industrial-warehouse-conversion/

Although little was done to alter the building’s original form, the firm did demolish an extension that was the site of a mechanical plant. This alteration allowed for an outdoor deck covered with timber decking by Chemisys Group.

Interieur- en architectuurfotografie van een verbouwde hoeve te Olen. © foto's Liesbet Goetschalckx

Interieur- en architectuurfotografie van een verbouwde hoeve te Olen. © foto's Liesbet Goetschalckx

Market Hall_1 TENGBOM

Tengbom has designed the temporary wooden hall where business will be conducted for the next two years, while the original market hall is being restored.

I love the way the ruins of the old building embrace the new structure.

The Dovecot Studio by Haworth Tompkins. Corten steel studio inserted into a ruined Victorian dovecot.

Feisteinveien - Picture gallery

Built by Rever & Drage Architects in Stavanger, Norway with surface Images by Tom Auger. This extension to a single-family house in Stavanger was made to make room for a growing family in a city which has b.