Alina Oślislok
Więcej pomysłów od użytkownika Alina
The entrance and lobby in the high-rise building. There are 2 options of 1…

The entrance and lobby in the high-rise building. There are 2 options of 1…

lobby / elevator                                                                                                                                                                                 More

lobby / elevator More

The reception desk_Hôtel Maison FL ’s renovation by François Champsaur

The reception desk_Hôtel Maison FL ’s renovation by François Champsaur

William Smart - Orama Residence [Australia, 2013]

William Smart - Orama Residence [Australia, 2013]

bronze reception desk | International Design Excellence Awards | Greenland Huangpu Riversider Club More

bronze reception desk | International Design Excellence Awards | Greenland Huangpu Riversider Club More

One Property / Architects EAT

One Property / Architects EAT

((Open RP- Hadyn)) Wind blowing through my hair and whistling past me, I finally skid to a rough stop. I look around me and see that the nearest door is about 4 corridors away from my original destination. "Damn it," I mutter under my breath, "overshot again." I turn around, ready to take off running again, but bump into you.

((Open RP- Hadyn)) Wind blowing through my hair and whistling past me, I finally skid to a rough stop. I look around me and see that the nearest door is about 4 corridors away from my original destination. "Damn it," I mutter under my breath, "overshot again." I turn around, ready to take off running again, but bump into you.

Пурпур и золото осеннего цветотипа

Пурпур и золото осеннего цветотипа

f88-office-design-12

f88-office-design-12

Isle on the Beiersdorf offices in Athens-Greece with led stripes incorporated into the concrete floor and drywall creating the effect of natural light entering through cuts on the wall. Design and implementation by the Love.it team.

Isle on the Beiersdorf offices in Athens-Greece with led stripes incorporated into the concrete floor and drywall creating the effect of natural light entering through cuts on the wall. Design and implementation by the Love.it team.