Pinterest • Światowy katalog pomysłów

Echipament Tactic

13 Piny26 Obserwujący
Replici ale echipamentelor militare, destinate jocului de airsoft.

Constanța

8Fields vesta tactica CIRAS MARITIME Coyote - http://www.airsoft6.ro/echipament-tactic/articole-vestimentare/veste-tactice/8fields-vesta-tactica-ciras-maritime-coyote.html

1

8Fields vesta tactica Interceptor Negru

1

Constanța

8Fields vesta tactica Interceptor Woodland. Modelul IBA sau Interceptor Body Armor a fost proiectat ca vesta antiglont pentru fortele armate ale americii in anii 1990 si produs in anii 1998 si pana si in ziua de azi mai este folosita in anumite actiuni izolate. Aceasta vesta poate cuprinde module de protectie pentru anumite zone ale corpului: gat, umeri si pelvis. O mare problema a vestei a fost greutatea mult prea mare si incapacitatea de a proteja zonele laterale.

8Fields vesta tactica CIRAS MARITIME Olive

8Fields vesta tactica Interceptor Coyote - Veste Tactice - Articole Vestimentare - Echipament Tactic

8 fields vesta tactica CIRAS MARITIME ATAK

Condor gunner plate carrier Coyote. Compania Condor este localizata in America si se recomanda o vechimea de peste 20 de ani, bazata pe productia articolelor si accesoriilor vestimentare de calitate superioara. Fie ca este vorba de drumetii in natura sau actiuni militare, produsele Condor vor oferi o gama larga de utilitati si accesorizari demne de podium. Materialele utilizate si design-urile atent cercetate vor oferi intotodeauna utilitatea dorita si performanta optima.

8Fields vesta tactica Interceptor Digital Woodland - Veste Tactice - Articole Vestimentare - Echipament Tactic

8Fields vesta tactica AAV FSBE Digital Woodland - Veste Tactice - Articole Vestimentare - Echipament Tactic

8Fields vesta tactica CIRAS LAND Olive - Veste Tactice - Articole Vestimentare - Echipament Tactic