Adrian Włodarczyk
Więcej pomysłów od użytkownika Adrian
Lootens Line Office by CAAN Architecten

Lootens Line Office by CAAN Architecten

Japanese traditional Blacksmithing knife factory showroom by Yusuke Seki Design Studio

Japanese traditional Blacksmithing knife factory showroom by Yusuke Seki Design Studio

Singapore Life Church

Singapore Life Church

3XN completes Copenhagen hospital building with slanted walls

3XN completes Copenhagen hospital building with slanted walls

2-22 Office Building, Montreal/Edifica and Gilles Huot Architects

2-22 Office Building, Montreal/Edifica and Gilles Huot Architects

Westfield London | Benoy

Westfield London | Benoy

Inspiration matters

Inspiration matters

Casa de Vidro in Morumbi, São Paulo (1950)   This selection of photographs was part of the exhibition <b>Lina and Gio: The Last Humanists</b> at The Architectural Association, London 2012<br><br...

Casa de Vidro in Morumbi, São Paulo (1950) This selection of photographs was part of the exhibition <b>Lina and Gio: The Last Humanists</b> at The Architectural Association, London 2012<br><br...

Liceo Farnesina in Rome, Italy by Architect Davide Coluzzi http://www.arcon.pk/portfolio/house-for-qaiser-sajjad-at-state-life-housing-society-lahore

Liceo Farnesina in Rome, Italy by Architect Davide Coluzzi http://www.arcon.pk/portfolio/house-for-qaiser-sajjad-at-state-life-housing-society-lahore

Isbjerget (Iceberg): apartments at Aarhus Port, Aarhus, Denmark - photo by Ida Schmidt, via bobedre.dk; designed by the Danish architectural firms CEBRA and JDS Architects, SeARCH, and Louis Paillard; "The balconies feature glass panels of deep blue on the lower levels up to transparent at the top adding to the iceberg-look of the housing structure." - comment from designboom

Isbjerget (Iceberg): apartments at Aarhus Port, Aarhus, Denmark - photo by Ida Schmidt, via bobedre.dk; designed by the Danish architectural firms CEBRA and JDS Architects, SeARCH, and Louis Paillard; "The balconies feature glass panels of deep blue on the lower levels up to transparent at the top adding to the iceberg-look of the housing structure." - comment from designboom