Apartament Bielany, Warszawa

Nasza kompleksowa realizacja, pełna stolarka w każdym kącie prostym i ostrym w mieszkaniu na warszawskich Bielanach:) Mieszkanie w części publicznej zaprojektowane zostało w klasycznych kolorach biało-czarnych, część prywatna oddzielona jest ciepłym dębowym fornirem którym obłożone zostały ściany oraz drzwi.
9 Piny13 Obserwujący
Widok od strony salonu. Długi hol zakończony jest zabudową narożną , część wieńcząca korytarz składa się z dwudrzwiowej szafy z frontami lustrzanymi, część po prawej stronie składa się z szafy narożnej wykończonej drzwiami fornirowanymi, które przechodzą w okładzinę ściany na całej długości przedpokoju.

Widok od strony salonu. Długi hol zakończony jest zabudową narożną , część wieńcząca korytarz składa się z dwudrzwiowej szafy z frontami lustrzanymi, część po prawej stronie składa się z szafy narożnej wykończonej drzwiami fornirowanymi, które przechodzą w okładzinę ściany na całej długości przedpokoju.

Zabudowa w holu widok z końca korytarza. 1: ściana szafa 475 x 255 x 60 z zastosowaniem frontów ze szkła lacobel w kolorze czarnym, szkło osadzone zostało w dyskretnych ramach aluminiowych lakierowanych na czarno, uchwyty Zobal U11M lakierowane na czarno 2. ściana fornirowana na całej długości przedpokoju (panele ścienne fornir dębowy bejcowany) drzwi wewnętrzne Secret fornirowane.

Zabudowa w holu widok z końca korytarza. 1: ściana szafa 475 x 255 x 60 z zastosowaniem frontów ze szkła lacobel w kolorze czarnym, szkło osadzone zostało w dyskretnych ramach aluminiowych lakierowanych na czarno, uchwyty Zobal U11M lakierowane na czarno 2. ściana fornirowana na całej długości przedpokoju (panele ścienne fornir dębowy bejcowany) drzwi wewnętrzne Secret fornirowane.

Mały gabinet otwarty na salon. Materiał Fornir dębowy bejcowany

Mały gabinet otwarty na salon. Materiał Fornir dębowy bejcowany

Niesymetryczny regał na książki wykonany z MDF-u lakierowanego w macie kolor biały + czarny. Regał połączony jest z niską komodą RTV w której zabudowany został również BIOKOMINEK. Blat niskiej komody wykończony został blachą lakierowaną na czarno.

Niesymetryczny regał na książki wykonany z MDF-u lakierowanego w macie kolor biały + czarny. Regał połączony jest z niską komodą RTV w której zabudowany został również BIOKOMINEK. Blat niskiej komody wykończony został blachą lakierowaną na czarno.

Kuchnia otwarta na salon

Kuchnia otwarta na salon

Kuchnia widziana od strony salonu.

Kuchnia widziana od strony salonu.

Zabudowa 525 cm szerokości. Dwie głębokości szafek górnych: płytkie lakierowane szafki w kolorze czarnym oraz głębokie lakierowane w kolorze białym. Blat wraz z okłądziną ściany - czarny granit.

Zabudowa 525 cm szerokości. Dwie głębokości szafek górnych: płytkie lakierowane szafki w kolorze czarnym oraz głębokie lakierowane w kolorze białym. Blat wraz z okłądziną ściany - czarny granit.

Biało czarna kuchnia z kamiennym granitowym blatem, połączona z salonem, którego ozdobę stanowi niesymetryczny regał na książki połączony z niską komodą.

Biało czarna kuchnia z kamiennym granitowym blatem, połączona z salonem, którego ozdobę stanowi niesymetryczny regał na książki połączony z niską komodą.

Widok z perspektywy kuchni, na salon i mały otwarty gabinet. Fornirowane ciepłym jasnym dębem ściany oraz drzwi.

Widok z perspektywy kuchni, na salon i mały otwarty gabinet. Fornirowane ciepłym jasnym dębem ściany oraz drzwi.

Pinterest
Szukaj